Hos Murerhuser tilbyder vi alt i renovering, reparation og levering i nye badeværelse I hele Århus og omegn!

Vi kan tilbyde alt lige fra den lettere renovering og reparation af badeværelset til det komplette og nye badeværelse som skabes helt fra bunden. Kort sagt kan du få dit badeværelse, lige som du gerne vil have  det!

Der er altid flere muligheder når badeværelset skal renoveres:

Den lettere badrenovering: Nogle gange kan udskiftning af fliser på gulv eller væg gøre en kæmpe forskel på badeværelsets udtryk, nogle kan kan det at fjerne nogle fliser og erstatte med puds gøre en stor forskel? Der er mange muligheder og vi kommer gerne og tager en snak og kommer med eventuelle løsningsforslag. Murerhuset tilbyder murerarbejde i hele Århus og omegn!

Den gennemgribende renovering af badeværelset: Ønskerne kan være mange! Og alt er praktisk talt muligt! Det kan være nedsænkning af badekar, flytte eller installere nye mure og vægge /gulve evt. med varme? flytte rundt på afbløb, gøre toilettet væghængt for at spare på pladsen. Samle 2 badeværelser i et, eller lave et stort badeværelse om til 2 mindre, med hver sin adgang. Og vi kunne blive ved...

Murerhuset har i tidens løb lavet mange badeværelsesløsninger rundt om i Århus og omegn! Og vi vil rigtig gerne lave endnu flere! Kontakt os allerede i dag pr. tel. eller på mailen. Vi sidder klar til at hjælpe dig! 

Så er det tid til at renovere badeværelset, så kontakt murerfirmaet Murerhuset i dag! Vi er din seriøse leverandør af badeværelser i hele Århus og omkringliggende byer.